énhogyan

énhogyan

Egy csipet a Gödöllői-dombságból

2024. március 29. - PDL

15_4.jpg

A Gödöllői-dombság területén pár éve jártam először és nagy meglepetés volt látnom a hatalmas erdőségeket, fenyőerdőket, patakokat és tavakat. Nem gondoltam volna, hogy ennyire változatos az a táj, sokkal, de sokkal egyhangúbbnak képzeltem.

Most egy fenyőerdőben jártam, ami a Pamut-tó partján terül el. A tavat a Sződrákosi-patak táplálja és a vizét is az vezeti el, vagyis gyakorlatilag keresztül folyik a tavon. A hatalmas fenyves gyönyörű, szálegyenes fái az égig érnek és ha több időnk lett volna, biztos láttunk volna mókusokat is. Szépen kialakított sétaúton lehet gyalogolni át az erdőn, úgy tudom, hogy egészen Szadáig. Egyszer végig fogok rajta menni, mert most csak egy kis ízelítőre volt lehetőségünk.

Imádtuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://enhogyan.blog.hu/api/trackback/id/tr7618362443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Márta53 2024.04.01. 08:01:14

Köszönöm jelzésedet a PARTFALON.
süti beállítások módosítása