énhogyan

énhogyan

Hetijó

2024. április 06. - PDL

5_24.jpgMa szombat van és a mai nappal le is zárom a hetet, tehát kivételesen a mostani Hetijó hat napot foglal össze. 

A héten aláírásra került egy fontos előszerződés, a foglalót átutaltuk, most már a végleges szerződés aláírására várunk. Csak annyit merek írni, hogy Balaton! Az örömünk határtalan!

Az epehólyag eltávolítás után nagyon szépen és a vártnál gyorsabban regenerálódok. Még egy hétig szabadságon leszek és ez annyira jó! Itthon vagyunk mindketten és tulajdonképpen csak pihenünk. Olvasunk, filmet nézünk és jó sokat alszunk, tegnap például majdnem másfél órát sikerült az ebéd után. Ébren töltött időnk nagy részében pedig tervezgetünk, és gyakran csak egymásra nézünk és mosolygunk, mert az álmunk most már tényleg megvalósulni látszik.

Gyönyörű a kertünk! A tulipánok közül hét már kinyílt, a többi is készülődik. Pénteken és szombaton is a teraszon vacsoráztunk madárcsicsergés mellett. Hogy Heltai Jenőt idézzem: "Az élet szép, tenéked magyarázzam?"

És ezzel a hetet lezárom.

Holnap, április 7-én lesz egy éve, hogy  az én drága  Anyukám az angyalkák közé költözött. Nagyon szeretett élni és hála Istennek, 89 év megadatott neki.

Holnap vasárnap lesz. A holnapi nap az Anyukámé lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://enhogyan.blog.hu/api/trackback/id/tr1718373731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása